Jazz Near You

Aarhus Home » Calendar » Event

Old News at Jazz6000 - Godset

Where

Jazz6000 - Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding
2174 2953

When

Sat, September 2, 2017
23:00

Add to Calendar 2017-09-02 23:00 2017-09-02 Old News at Jazz6000 - Godset Modtageren af Koldings Kulturpris 2017 serverer dette brag af en koncert til Kolding og omegn
Savner du også musikken fra Bennys Badekar, Gummitarzan, Badminton og En By i Provinsen?

Det gjorde trommeslager og kapelmester Emil de Waal og udtaler:
“Det er musikken fra min barndom og ungdom, vi spiller her. Musik som har lagt hele grunden for min musikalitet og mit meget eklektiske virke med musik. Det er derfor meget forskellige, men altid virkeligt gode kompositioner, vi spiller. Jeg forsøger i stor respektfuld kærlighed til denne musik også at lægge grunden for, at vi får flere danske numre ind på linje med amerikanske jazzstandards”.

Med dyb rod i tradition, men samtidig stor grad af frihed, åbenhed og nyskabelse, kaster bandet sig på deres andet album - som udkommer juni 2017 - over elskede danske klassikere. Kompositionerne udsættes for både vokal, elektronik, fire blæsere, to tangentspillere og masser af strenge og trommer. Dette skaber tilsammen unikke og moderne versioner af danske klassikere af så forskellige danske komponister som bl.a. John Mogensen, Hans Henrik Ley, Aske Bentzon, Kenneth Knudsen, Fuzzy og Sven Gyldmark.

Koncerter med “Emil de Waal+ Old News” vil også præsentere musik fra bandets debutalbum fra 2016 med musik af bl.a. Sidney Bechet, Fats Waller, Jelly Roll Morton og Bessie Smith – den musik, Nulle spillede i sin ungdom.

Med orkesteret “Emil de Waal+ Old News” samler trommeslager Emil de Waal danske stjerner på tværs af genrer, køn og generationer.
Bandet debuterede i 2015 til den officielle åbningskoncert på Copenhagen Jazz Festival, hvor Politiken kvitterede med 5 hjerter og skrev: “Et aldeles forrygende orkester med en vidunderlig spændvidde. Now that’s jazz.”
Event organized by Jazz6000
Jazz6000 - Godset, Jens Holms Vej 5 false MM/DD/YYYY

Tickets

180 DKK

About

Modtageren af Koldings Kulturpris 2017 serverer dette brag af en koncert til Kolding og omegn
Savner du også musikken fra Bennys Badekar, Gummitarzan, Badminton og En By i Provinsen?

Det gjorde trommeslager og kapelmester Emil de Waal og udtaler:
“Det er musikken fra min barndom og ungdom, vi spiller her. Musik som har lagt hele grunden for min musikalitet og mit meget eklektiske virke med musik. Det er derfor meget forskellige, men altid virkeligt gode kompositioner, vi spiller. Jeg forsøger i stor respektfuld kærlighed til denne musik også at lægge grunden for, at vi får flere danske numre ind på linje med amerikanske jazzstandards”....

read more

Live Jazz Danmark uploaded this event on June 19, 2017