Learn How

We need your help in 2018

Support All About Jazz All About Jazz is looking for 1,000 backers to help fund our 2018 projects that directly support jazz. You can make this happen by purchasing ad space or by making a donation to our fund drive. In addition to completing every project (listed here), we'll also hide all Google ads and present exclusive content for a full year!

Jazz på dansk at Godset

Where

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding
7979 1060

When

Thu, August 17, 2017
23:00

Add to Calendar 2017-08-17 23:00 2017-08-17 Jazz på dansk at Godset Martin Schack har skabt en iørefaldende, dansk pendant til Miles Davis’ ikoniske plade Kind of Blue og Jan Johannsons Überklassiker Jazz på svensk. På albummet Jazz på dansk spiller han sammen med de allerbedste danske jazzmusikere, der på underskøn vis indfanger tonen i dansk jazz. Det er folkeviser og sikre morgensangshits, som vi alle kan nynne med på. Det er lyden af en ung blond pige, visen om de atten svaner, en yndig og frydefuld sommertid, man binder os på mund og hånd og mange andre af samme jazzskuffe. De smagfulde arrangementer spilles med stor respekt for det musikalske oplæg, men krydres med smukke improvisationer og et swingende beat med rod i den jyske muld.
Event organized by Jazz6000
Godset, Jens Holms Vej 5 false MM/DD/YYYY

About

Martin Schack har skabt en iørefaldende, dansk pendant til Miles Davis’ ikoniske plade Kind of Blue og Jan Johannsons Überklassiker Jazz på svensk. På albummet Jazz på dansk spiller han sammen med de allerbedste danske jazzmusikere, der på underskøn vis indfanger tonen i dansk jazz. Det er folkeviser og sikre morgensangshits, som vi alle kan nynne med på. Det er lyden af en ung blond pige, visen om de atten svaner, en yndig og frydefuld sommertid, man binder os på mund og hånd og mange andre af samme jazzskuffe. De smagfulde arrangementer spilles med stor respekt for det musikalske oplæg, men krydres med smukke improvisationer og et swingende beat med rod i den jyske muld....

read more

Live Jazz Danmark uploaded this event on June 21, 2017

Support All About Jazz's Future

We need your help and we have a deal. Contribute $20 and we'll hide the six Google ads that appear on every page for a full year!

Please support out sponsor