Learn How

We need your help in 2018

Support All About Jazz All About Jazz is looking for 1,000 backers to help fund our 2018 projects that directly support jazz. You can make this happen by purchasing ad space or by making a donation to our fund drive. In addition to completing every project (listed here), we'll also hide all Google ads and present exclusive content for a full year!

Sara Elgeti Kvartet at Godset

Where

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding
7979 1060

When

Thu, October 26, 2017
23:00

Add to Calendar 2017-10-26 23:00 2017-10-26 Sara Elgeti Kvartet at Godset Der venter en koncertoplevelse af den funky og supersvingende slags, når Sarah Elgeti Kvartet kigger forbi. Sarah Elgeti er vokset op i Tyskland, men har levet mange år i Tyrkiet og senest i Danmark. De mange møder med andre kulturer har været med til at forme en ny instrumentalmusik af den usædvanligt lækre slags. Det er på én gang funky, utroligt intelligent og cool new nordic jazz. Kvartetten spiller alt fra vemodsbløde ballader over groovy latin til bebopinspirerede swingnumre med masser af funk og musikalske finurligheder. Sarah Elgeti er af anmeldere fra nær og fjern blevet kaldt både en sand mester af jazz og en jazzkomponist, der vil sætte et kæmpestort fingeraftryk på jazzen som musikgenre.
Event organized by Jazz6000
Godset, Jens Holms Vej 5 false MM/DD/YYYY

Musicians

Sara Elgeti Kvartet, Nils Raae, Henrik Holst Hansen, Sarah Elgeti, Anders K. Fjeldsted

About

Der venter en koncertoplevelse af den funky og supersvingende slags, når Sarah Elgeti Kvartet kigger forbi. Sarah Elgeti er vokset op i Tyskland, men har levet mange år i Tyrkiet og senest i Danmark. De mange møder med andre kulturer har været med til at forme en ny instrumentalmusik af den usædvanligt lækre slags. Det er på én gang funky, utroligt intelligent og cool new nordic jazz. Kvartetten spiller alt fra vemodsbløde ballader over groovy latin til bebopinspirerede swingnumre med masser af funk og musikalske finurligheder. Sarah Elgeti er af anmeldere fra nær og fjern blevet kaldt både en sand mester af jazz og en jazzkomponist, der vil sætte et kæmpestort fingeraftryk på jazzen som musikgenre....

read more

Live Jazz Danmark uploaded this event on June 21, 2017

Sponsor: All About Jazz | Get Started  

Support our sponsor

Support All About Jazz's Future

We need your help and we have a deal. Contribute $20 and we'll hide the six Google ads that appear on every page for a full year!

Please support out sponsor